Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien

Introduktion

År 2010 spenderade jag och min sambo Daisy i Brisbane, Australien, där jag genomförde ett års utbytesstudier vid Queensland University of Technology. I Sverige läste jag tidigare masterprogrammet Supply Chain Management på Chalmers i Göteborg.

Här på bloggen kan du läsa om, och se bilder från, vårt äventyr down under.

Kontakt:
mattias.stenberg.86@gmail.com

Nya Zealand

AllmäntPosted by Mattias Stenberg Sun, November 28, 2010 20:26:40

Sitter på ett hostel i Auckland :) Ska hämta upp en campervan om en stund och sedan bär det av ut på äventyr! Detta innebär dock ännu mindre internet än vad vi haft hittills (vilket har varit typ ingenting, ja ni fattar...). Tänkte i alla fall ge ifrån mig ett livstecken här innan vi åker vidare. Har varit fullspäckade dagar sedan vi lämnade Brisbane och allt har varit mycket lyckat! Jag ska försöka få ut lite bilder här så småningom för den som är intresserad, men som sagt kan detta nog dröja ett tag... Håll ut, jag måste ju ha något att göra när vi är hemma igen, om inte Chalmers räcker till...

//M

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Syrran Mon, January 10, 2011 22:37:19

Välkommen hem!!! =) vill bara påminna dig om att det är falsk marknadsföring av arbetskraft att ange sig som yngre än vad man egentligen är ;) du är t.o.m. närmre 25 än 24 varför 23 känns lite väl längesedan ;) ses imorrn!

Posted by Birgitta Tell Thu, December 23, 2010 21:52:31

Hej Mattias

Jag har så länge tänkt skriva ngt - så vad passar bättre än att välja kvällen före julafton. Skinkan i ugnen och rimstuga ! Jag har följt ditt äventyr - fantastiskt är ordet .Jag tror mig veta att du har fint sällskap av mor och far nu. Stor stor kram till er alla och riktigt gott nytt år !

Kram

Birgitta Henrik Mattias och Fredrik