Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien

Introduktion

År 2010 spenderade jag och min sambo Daisy i Brisbane, Australien, där jag genomförde ett års utbytesstudier vid Queensland University of Technology. I Sverige läste jag tidigare masterprogrammet Supply Chain Management på Chalmers i Göteborg.

Här på bloggen kan du läsa om, och se bilder från, vårt äventyr down under.

Kontakt:
mattias.stenberg.86@gmail.com

Tentatider och besök...

AllmäntPosted by Mattias Stenberg Wed, November 03, 2010 00:22:19

...då blir det lite dåligt med bloggandet. Mamma och Pappa kom hit i fredags!!! Så fredag och lördag spenderades med att kika runt lite här i staden. I söndags åkte de norrut med sikte på Fraser Island och jag har försökt få fram lite pluggmotivation de senaste dagarna... Nu är det i alla fall tenta i morgon och i övermorgon, ska bli riktigt skönt att få de två första testen ur världen! Sedan är det bara två till kvar innan det blir lite ledigt!

Nu måste jag gräva ner mig i böckerna lite till... Sista rycket...
//M

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Krister Thu, November 04, 2010 22:14:30

Tycker riktigt synd om dig som måste sitta i shorts utomhus och plugga...;-)

Posted by Syster Wed, November 03, 2010 22:45:02

Oh vad jag saknar er!!! lycka till idag!! o förresten har du nya shorts?? =) på fredag ska jag till farmor med Hans, Kristina, David o Mikaela osså kommer Johan o Johanna dit också, o sen ska jag vidare hem till Falkenberg=) kraam!