Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien

Introduktion

År 2010 spenderade jag och min sambo Daisy i Brisbane, Australien, där jag genomförde ett års utbytesstudier vid Queensland University of Technology. I Sverige läste jag tidigare masterprogrammet Supply Chain Management på Chalmers i Göteborg.

Här på bloggen kan du läsa om, och se bilder från, vårt äventyr down under.

Kontakt:
mattias.stenberg.86@gmail.com

Terminen är slut...

AllmäntPosted by Mattias Stenberg Sat, October 23, 2010 00:59:06

Nu har jag gjort sista veckan på den andra terminen här på QUT. Kändes lite konstigt att vandra hem efter den sista föreläsning i onsdags faktiskt, lite vemodigt men samtidigt lite skönt. Ska bli kul att resa och sedan att komma tillbaka till Göteborg och allt där hemma, samtidigt som det känns lite tomt att lämna Brisbane som ju varit vårt hem i ett år nu.

Hursomhelt, jag har fyra tentor kvar att göra innan vi åker, har lite svårt att motivera mig till att studera när det är två veckor till första prövningen. Men mamma och pappa är i landet nu och kommer hit näsa vecka så jag måste allt gräva fram lite motivation nu! Ska bli riktigt kul att se dem igen!!!

//M

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Heléne Sun, October 24, 2010 15:12:34

Jag förstår att du inte har träffat dina föräldrar än, du har ett meddelande på Skype när du ser dem. Det är trevligt att följa vad som händer på andra sidan jorden.