Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien

Introduktion

År 2010 spenderade jag och min sambo Daisy i Brisbane, Australien, där jag genomförde ett års utbytesstudier vid Queensland University of Technology. I Sverige läste jag tidigare masterprogrammet Supply Chain Management på Chalmers i Göteborg.

Här på bloggen kan du läsa om, och se bilder från, vårt äventyr down under.

Kontakt:
mattias.stenberg.86@gmail.com

Whale Watching

AllmäntPosted by Mattias Stenberg Tue, October 19, 2010 12:29:30

Äntligen! Och som sagt, vädret visade sig från sin soligaste sida. Detta var vad vi skulle gjort på vår förlovningsdag förra veckan, men vädret var typsikt dåligt då så fick bli en vecka i efterskott istället... Och tur var nästan det med tanke på vädret vi hade nu! Det blev en underbar tur med många skådade humpback whales, vuxna som barn:) Turen avgick från Redcliffe som ligger vid kusten ett par mil norr om Brisbane, så vi behöver inte åka så långt för att få det att se skapligt exotiskt ut. Bilder är troligen det klart bästa sättet att visa detta på. So, here we go!

Båten vi åkte med.

Glass House Mountains i bakgrunden. Vackert!

Ubåt? Nix, val!

Vi är oerhört nöjda med turen. Mäktiga djur och en minst lika mäktig upplevelse när alla på båten (uppemot 150-200 pers) är helt knäpptysta och följer valarnas rörelser. Turen hamnar lätt i lådan med stort plus!

Allt för nu!
//M

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mattias Stenberg Sat, October 23, 2010 01:09:01

Ja det är det här som är det nya! Ändå rätt gött att slippa prata med varandra här hemma :) Vi kör Skype ibland också när det är riktigt festligt :)

Kul med kommentarer föresten!

Tack!

Posted by Daisy Fri, October 22, 2010 05:07:24

Krister, det är så sjukt smidigt. Vi slipper lixom prata med varandra OCH jag slipper blir anklagad för jag skulle ha missat säga någonting! Som spelkväll hos claudia på söndag, Mattias bara " det har du inte sagt!" -Nope, men det står på bloggen juuu. Smidigt, sjukt smidigt.

:)

Hur är det med dig förresten? Hur trivs du i sthlm?

Posted by Krister Thu, October 21, 2010 20:26:10

Ser riktigt härligt ut=) Verkligen ett mäktigt djur!


Dasiy: Schysst att ni sköter er kommunikation här, kunde knappt tänka mig ett mer praktiskt ställe..;) Snabba svar antar ja...

Posted by www.daisybell.se Wed, October 20, 2010 07:54:52

Haha du är ju för söt! Jag drar mitt står till stacken och kommenterar tillbaka! Tjusiga bilder hörredu.. vilka fotografer vi är ;) Du, jag bestämde med Claudia att vi ska leka och spela spel där på söndag! Så du vet d..
Å du, du borde fixa din sida så man kan fylla i hemsideinfo oxå när man kommenterar..? Puss!

Posted by Syster Tue, October 19, 2010 18:39:23

Heej!! Ser häftigt ut, lär vart mäktigt!!! Här allt bra idag, håller på o plugga in chokladsorter och bakgrundshistorik inför helgen=) ni skulle vart hemma o kommit o ätit choklad!! Ska bli riktigt kul, har fått erbjudande om extrajobb i en delikatessbutik i Haga också=) imorgon ska vi gå på en "rättegång", för skojs skull, lite mindre att läsa just nu vilket passar bra inför helgen. vi måste prata snart! nu ska jag iväg o crawla. kraam Malin