Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien

Introduktion

År 2010 spenderade jag och min sambo Daisy i Brisbane, Australien, där jag genomförde ett års utbytesstudier vid Queensland University of Technology. I Sverige läste jag tidigare masterprogrammet Supply Chain Management på Chalmers i Göteborg.

Här på bloggen kan du läsa om, och se bilder från, vårt äventyr down under.

Kontakt:
mattias.stenberg.86@gmail.com

Whale Watching

AllmäntPosted by Mattias Stenberg Tue, October 19, 2010 12:29:30

Äntligen! Och som sagt, vädret visade sig från sin soligaste sida. Detta var vad vi skulle gjort på vår förlovningsdag förra veckan, men vädret var typsikt dåligt då så fick bli en vecka i efterskott istället... Och tur var nästan det med tanke på vädret vi hade nu! Det blev en underbar tur med många skådade humpback whales, vuxna som barn:) Turen avgick från Redcliffe som ligger vid kusten ett par mil norr om Brisbane, så vi behöver inte åka så långt för att få det att se skapligt exotiskt ut. Bilder är troligen det klart bästa sättet att visa detta på. So, here we go!

Båten vi åkte med.

Glass House Mountains i bakgrunden. Vackert!

Ubåt? Nix, val!

Vi är oerhört nöjda med turen. Mäktiga djur och en minst lika mäktig upplevelse när alla på båten (uppemot 150-200 pers) är helt knäpptysta och följer valarnas rörelser. Turen hamnar lätt i lådan med stort plus!

Allt för nu!
//M

  • Comments(5)//www.mattiasstenberg.se/#post61