Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien

Introduktion

År 2010 spenderade jag och min sambo Daisy i Brisbane, Australien, där jag genomförde ett års utbytesstudier vid Queensland University of Technology. I Sverige läste jag tidigare masterprogrammet Supply Chain Management på Chalmers i Göteborg.

Här på bloggen kan du läsa om, och se bilder från, vårt äventyr down under.

Kontakt:
mattias.stenberg.86@gmail.com

Bra söndag!

AllmäntPosted by Mattias Stenberg Sun, August 29, 2010 06:15:47

Mmm! Mjölksyra. Fartvinden susar i öronen. Smattrande baknav. Bruna ben. Stilla Havet till vänster. Ett brett leendesmiley. Idag är det bra att vara utbytesstudent i Australien! Blev 4 timmar i sadeln. Stack ut klockan 6 (ja, på morgonen) och det var ett gött gäng cyklister som var uppe tidigt, riktigt många! Körde tre timmar upp till Redcliffe och tillbaka först, sedan körde jag en timme till själv. Skönt mosig nu kan jag säga... Men kändes ändå förvånansvärt bra, kom aldrig fram till väggen :).

Har också lyckats lägga sista handen vid mina två assignments som ska in i veckan. De två sista individuella på QUT för mig faktiskt. Tiden flyger iväg... Ska försöka få gjort lite finans nu också, mid-semester exam nästa lördag. Oerhört onödigt att lägga den på en lördag tycker jag. Speciellt samma lördag som vi skulle åkt på skolans valskådningstur... Förhoppningsvis får vi till en liknande nästa söndag ändå. Det är planen i alla fall, så hoppas att vädret supportar den tanken.

Allt för nu!
//M

  • Comments(1)//www.mattiasstenberg.se/#post50